31 aug 2023

Uppdatering om garageportar

2023-08-31 20:34

Det har som bekant varit en del problem med flera av våra garageportar och styrelsen vill därför göra en kort uppdatering om läget för de olika portarna:

Mellersta Ängsullsvägen: Porten är trasig men ska nu enligt entreprenören äntligen lagas inom kort efter att den blev påkörd. Att det dragit ut på tiden beror på att leverantören haft problem med att få fram reservdelar.

Nedre Kärrgränd: Denna garageport är äldst av våra portar vilket medför att det ibland blir problem, t ex att porten fastnar. Styrelsen är medveten om problematiken och avväger vilka fel som är värda att reparera innan porten behöver bytas ut.

Övre Kärrgränd: Stängningsknappen på fjärrkontrollen fungerar för närvarande inte men porten stänger sig automatiskt och går som vanligt att stänga med knappen inne i garaget.

Övriga garageportar fungerar som de ska, inklusive porten på övre Ängsullsvägen som även den har varit trasig efter att ha körts på.

Om det är problem med garageportarna eller om du har frågor gällande dessa, kontakta ansvarig person i styrelsen via kontaktformuläret.
Samfälligheten har serviceavtal med möjlighet till jourutryckningar för samtliga portar, jouren gäller dock inte kvällar och helger.

/Styrelsen