Flyttanmälan

När det sker ett ägarbyte av en fastighet behöver styrelsen informeras om detta och det görs genom att den nya ägaren fyller i formuläret nedan och skickar in till styrelsen. Styrelsen behöver personuppgifterna för att ha en uppdaterad förteckning av samfällighetens medlemmar vilket är reglerat i samfällighetens stadgar (§10-4). Dessutom behöver styrelsen en e-postadress för att kunna sprida information, samt gärna ett telefonnummer att använda endast vid akut behov av kontakt från styrelsens sida. Personuppgifterna kommer endast att behandlas av styrelsen i Samfälligheten Traviata och Nytorget Fastigheter AB som hjälper styrelsen med medlemsfakturering. Genom att fylla i uppgifterna här nedan samtycker du till att Samfälligheten Traviata behandlar personuppgifter om dig i enlighet med ovan.

Fältet 'Fastighet *' får inte vara tomt.

Ex: Kärrgränd 62, Ängsullsvägen 43

Fältet 'Ägarbyte datum *' får inte vara tomt.

Vänligen notera att anmälan bör göras i så nära anslutning i datum till ägarbytet som möjligt (d.v.s. inte alltför tidigt) då en uppdatering av kontaktuppgifterna innebär att den tidigare ägaren efter uppdatering inte får information via epost om vad som händer i samfälligheten. Ev. datum angivet här är bara för information. Uppdatering av matrikeln kommer göras så snart denna anmälan inkommer utan att invänta angivet datum för ägarbyte.

Tidigare ägare
Ny ägare

Primär kontaktperson.
Här fyller du i kontaktuppgifter till den nya ägaren, den personen ni fyller i här kommer vara den som står som fakturamottagare samt kommer fungera som primär kontaktperson mot samfälligheten.
Det räcker med enbart en kontaktperson för samfälligheten, men det finns möjlighet att lägga till ytterligare en kontaktperson nedan.

Fältet 'Förnamn *' får inte vara tomt.
Fältet 'Efternamn *' får inte vara tomt.
Fältet 'E-postadress *' måste innehålla en giltig e-postadress.

Extra kontaktperson.
Om ni är fler som önskar få information så finns möjlighet att uppge en extra kontaktperson nedan.

Övrig information
* anger obligatoriskt fält.