8 dec 2023

Sopnedkastet övre kärrgränd - fullt

2023-12-08 09:44

Tyvärr är sopnedkastet på övre kärrgränd fullt just nu. Därför hänvisar vi er till att slänga era sopor i någon av föreningens andra sopnedkast. 

Sopnedkastet är felanmält till entreprenören. Dom ska åtgärda det så snart som möjligt. Dock kommer dom inte kunna tömma om det står bilar i vägen, så om ni vet med er att ni parkerat där eller vet/ser någon annan om parkerar där, hjälps gärna åt och säg till då!

8 nov 2023

Garagesopning 14/11

2023-11-08 20:12

Nu är det dags för höstens garagesopning.

Tingvalla kommer hit på tisdagen den 14:e och städar rent som vanligt våra 6 stora garage i nedre plan. Vi skulle såklart uppskatta om ni kan parkera bilarna på övre plan eller på gatan under den dagen. 

Enligt tingvalla så kommer de kl 0800 på morgonen och håller på till ungefär 1600.

Styrelsen

18 sep 2023

Höstens traviatadag

2023-09-18 17:18

Höstens traviatadag börjar närma sig! I år kommer traviatadagen att vara den 30:e september. 

För att vi ska kunna planera mat samt fördelning av arbetsuppgifter så är vi tacksamma om ni anmäler er närvaro på följande länk:

https://www.traviata.nu/formul...

Hälsningar Styrelsen 

31 aug 2023

Uppdatering om garageportar

2023-08-31 20:34

Det har som bekant varit en del problem med flera av våra garageportar och styrelsen vill därför göra en kort uppdatering om läget för de olika portarna:

Mellersta Ängsullsvägen: Porten är trasig men ska nu enligt entreprenören äntligen lagas inom kort efter att den blev påkörd. Att det dragit ut på tiden beror på att leverantören haft problem med att få fram reservdelar.

Nedre Kärrgränd: Denna garageport är äldst av våra portar vilket medför att det ibland blir problem, t ex att porten fastnar. Styrelsen är medveten om problematiken och avväger vilka fel som är värda att reparera innan porten behöver bytas ut.

Övre Kärrgränd: Stängningsknappen på fjärrkontrollen fungerar för närvarande inte men porten stänger sig automatiskt och går som vanligt att stänga med knappen inne i garaget.

Övriga garageportar fungerar som de ska, inklusive porten på övre Ängsullsvägen som även den har varit trasig efter att ha körts på.

Om det är problem med garageportarna eller om du har frågor gällande dessa, kontakta ansvarig person i styrelsen via kontaktformuläret.
Samfälligheten har serviceavtal med möjlighet till jourutryckningar för samtliga portar, jouren gäller dock inte kvällar och helger.

/Styrelsen

30 aug 2023

Information om byggstart för takomläggning Ä83-97

2023-08-30 21:06


Etablering av arbetsplatsen är beräknad till måndagen den 4e september.

Byggtid uppskattas till 8 veckor men det kan bli förseningar.

En arbetsbod kommer ställas upp utanför häcken vid gaveln på hus Ä83.

Get home, som kommer utföra arbetet, kommer i samband med etablering gå runt och fotodokumentera inne på berörda tomter. Både framsida och baksida kommer fotograferas (fasad och möbler) för att ha som underlag om något oväntat skulle inträffa så som t.ex. en skada. Detta kommer alltså att ske måndagen den 4e september.

Materiel kommer lyftas upp på taket med fordonskran från lastbil under måndag den 4e september så se till att hålla vägen farbar.

/Michael Jansson, takansvarig i styrelsen

Frågor hänvisas till kontaktformuläret på https://www.traviata.nu/sidor/kontakta-oss, akuta ärenden på telefon: 0703116491